Новини
В Україні презентовано оновлений RIO – довгоочікуваний седан в сімействі бренду KIA!

В Україні презентовано оновлений RIO – довгоочікуваний седан в сімействі бренду KIA!

2021-02-02

Автомобілі родини Kia Rio майже за 20 років успішної експлуатації на ринку України завоювали прихильність практичних автолюбителів і сьогодні понад 23 000 цих автівок можна побачити на наших дорогах. 

2 лютого 2021р. в Запоріжжі в новому найсучаснішому 3S автоцентрі KIA дилера «Град Авто» відбулася Всеукраїнська онлайн презентація оновленого седана Kia Rio і кросовера Rio X. З приводу старту продаж нових моделей Генеральний директор ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» Денис Разумцев зазначив: «Новий Rio – це ексклюзивна модель з унікальними характеристиками, яку розроблено спеціально для ринків країн Східної Європи з урахуванням всіх вимог з адаптації для важких дорожніх умов – підвищений кліренс (160 мм для Rio седан та до 195 мм для Rio X), антикорозійний та антигравійний захист, додаткова шумоізоляція та посилена ходова частина. Зважаючи на якість та надійність цих моделей, офіційний дистриб’ютор KIA в Україні, ТОВ «Фалькон-Авто», надає гарантію 7 років або 150 000 км пробігу. Ми впевнені в успіху нових Kia Rio седан і Rio X та сподіваємось за 2021 рік вони увійдуть у ТОП-10 моделей лідерів ринку.»

Оновлений седан Kia Rio, презентований в Україні, зберіг усі найкращі якості, при цьому отримав більш сучасний дизайн і одне з найбагатших обладнань у класі. Як і раніше, ця модель доступна з «класичними» бензиновими атмосферними моторами з робочим об'ємом 1,4 і 1,6 літра потужністю 100 і 123 к.с. відповідно. Обидва двигуни доступні в поєднанні з надійними шестиступеневою «механікою» або «клаcичним автоматом» з гідротрансформатором. Завдяки тому, що седан дизайнери «малювали» з нуля, виглядає він гармонійно, а компактний «хвіст» багажника приховує вражаючі 480 літри для багажу.

Ціни на Kia Rio в кузові «седан» стартують з позначки  від 427 302 грн.*  при цьому стартовою є версія «Класік».

Тим, хто бажає поєднати зручність хетчбека з універсальністю кросовера, адресована абсолютно нова модель Kia Rio X. Автомобіль має кліренс до 195 мм (у комплектації з дисками 195/60 R16), стилізований обвіс з нефарбованого пластика за периметром, більш просторий, ніж у звичайного Rio-хетчбека, кузов, а також багате оснащення. Ціни на Rio X стартують з позначки від 451 287 грн.*  і у базовій версії «Класік».

* - Ціни включно з ПДВ станом на 02.02.2021 р. Розрахунки в гривні на день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі. Гарантія на автомобілі: 7 років або 150 000 км пробігу / детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації. Зовнішній вигляд та оснащення автомобілів у салонах може відрізнятися від наведених на сайті. Інформацію щодо наявних кольорів комплектацій та цін автомобілів Kia уточнюйте у найближчого офіційного дилера.