Новини
До кінця червня діють спеціальні ціни на туристичні аксесуари Kia!

До кінця червня діють спеціальні ціни на туристичні аксесуари Kia!

2018-06-07

До 31 червня в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО») діють спеціальні ціни на окремі туристичні оригінальні аксесуари Kia.

Плануєте вирушити в подорож за кермом улюбленого Kia? Тоді саме час додатково обладнати його оригінальними туристичними аксесуарами Kia, тим більше що до кінця червня придбати їх можна буде, заощадивши 8% вартості окремих аксесуарів.

Спеціальні ціни встановлені на 17 позицій, серед яких алюмінієві багажники, які монтуються на даху авто, кріплення для велосипедів на дах і фаркоп, бічні підніжки різного типу для кросоверів.

Використання оригінальної продукції Kia має незаперечні переваги, адже виготовляється вона відповідно до жорстких вимог корпорації Kia Motors до матеріалів і під пильним контролем якості з тестуванням на відповідність стандартам безпеки, надійності і довговічності.

За більш детальною інформацією звертайтесь до офіційних дилерів Kia.

* Ціни на окремі оригінальні запасні частини для автомобілів Kia знижені в порівнянні з цінами, які діяли до 25 травня. Зниження ціни на окремі аксесуари становить 8%. Акція діє в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» до 31.06.2018. Офіційні дилери KIA в Україні самостійно визначають кінцеву ціну акційного товару на дату його продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови акції.