Новини
В мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» стартували продажі гібридного і електричного Kia Niro нового покоління

В мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» стартували продажі гібридного і електричного Kia Niro нового покоління

2024-04-19

Кросовери Kia Niro другого покоління вже доступні в салонах офіційних дилерів Kia. На сьогодні представлені з електричним двигуном або ж з бензиновим в поєднанні з гібридною установкою.

Niro, який належить до категорії компактних кросоверів, спроектовано на основі вже відомої платформи E-GMP корпорації Kia, створеної спеціально для «зелених автомобілів».

Кросовер отримав абсолютно нову сучасну «зовнішність», що продовжує філософію дизайну «Opposites United», при цьому дизайнери не йшли на компроміси, створивши одночасно стрімкий, практичний та аеродинамічно довершений автомобіль із мінімальним коефіцієнтом фронтального спротиву.

Але головні секрети Niro приховані всередині, адже автомобіль має два серця – бензиновий двигун з робочим об’ємом 1,6 літра (105 к.с.) та електромотор, що видає 43,5 кВт. Сумарна потужність силової установки складає 141 к.с., забезпечуючи автомобілю не тільки чудову динаміку розгону, але й надзвичайно високу економічність. Витрата пального у змішаному циклі складає від 4,42 л/100км**.  Кросовер починає рух, використовуючи лише електричний мотор. Під час розгону обидва двигуни працюють одночасно, а в процесі гальмування енергія повертається у батарею завдяки системі рекуперації. Обертальний момент передається на передні колеса через 6-ступеневу роботизовану КПП DCT з подвійним зчепленням.

Версія кросовера з 1,6 DCT в комплектації Prestige (Престиж) пропонується за ціною від 35 300 Євро* За цю суму власник отримує автомобіль, оснащений комплексом систем безпеки, який включає 7 подушок безпеки, враховуючи подушку безпеки для колін водія, дискові гальма всіх коліс, електронну систему стабілізації руху, антиблокувальну систему гальм, системи допомоги при русі з гори/угору та спостереження за рухом у смузі, систему запобігання зіткненню с пішоходами та ТЗ попереду, систему моніторингу сліпих зон, систему попередження про перевищення ліміту швидкості та інші опції безпеки.

Комфорт забезпечують комбінований салон (шкіра + тканина), електричні скла підіймачі всіх дверей, підігрів усіх сидінь, керма та бічних дзеркал, двозонний клімат-контроль із функцією автоматичного усунення запотівання лобового скла, датчик світла, додатковий обігрів автомобіля (HEAT PUMP), "розумний багажник" з електроприводом, круїз-контроль, система вибору режимів роботи двигуна та трансмісії, передня і задня LED оптика та багато інших опцій.  За розваги відповідає аудіосистема із 8,0 дюймовою TFT Touch Screen магнітолою із Bluetooth та ANDROID_AUTO+APPLE CAR PLAY.

Електрична версія кросовера в комплектації Prestige (Престиж) пропонується за 39 900 Євро.* Електричний двигун 150 кВт (204 к.с.) / 255 НМ з місткістю батареї 64.8 кВт-год. Потужність силової установки складає 204 к.с. Запас ходу за системою WLTP складає 460 км. По опціональному наповненню ідентична гібридній версії кросовера.

Гарантія на автомобілі складає традиційні для всієї лінійки Kia - 5 років або 150 000 км пробігу, залежно від події, що настане раніше*.

Дізнайтеся більше про новий кросовер Kia Niro на сторінці www.kia.com/ua/showroom/niro/specification.html та звертайтеся до найближчого офіційного дилера KIA щодо детальної інформації чи оформлення замовлення.

*Еквівалент цін в Євро на відповідну дату по курсу НБУ. Розрахунки в гривні по курсу НБУ на день виписки рахунку-фактури. Інформація про ціну є орієнтовною, оприлюднення ціни не є офертою. Наведені ціни є рекомендованими та можуть відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої клієнту офіційним дилером КІА в Україні. Кількість автомобілів обмежена. Дистриб’ютор та продавець залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації та ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте у салонах офіційних дилерів або за тел. 0-800-502-909 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно з тарифами операторів зв'язку). Актуальні ціни вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з актуальною ціною та комплектацією автомобіля. Наведена інформація призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця.  Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації.