Новини
KIA Motors четвертий рік поспіль залишається лідером рейтингу J.D. Power IQS серед масових брендів

KIA Motors четвертий рік поспіль залишається лідером рейтингу J.D. Power IQS серед масових брендів

2019-02-02

Ірвайн (Каліфорнія, США) 21 червня 2018 року - Четвертий рік поспіль за результатами дослідження якості нових автомобілів IQS (Initial Quality Study), проведеного авторитетним агентством J.D. Power, KIA визнається кращим брендом серед автовиробників масового сегмента.

 

Згідно з проведеним опитуванням, на 100 нових автомобілів KIA в 2018 році довелося лише 72 звернення власників з будь-якими проблемами і несправностями - значно менше, ніж в середньому по всій автомобільній галузі, де цей показник дорівнює 93. Домогтися лідерства в загальному рейтингу допомогли перемоги в своїх категоріях моделей Sorento (категорія «Середньорозмірні кросовери») і Rio (категорія «Малі автомобілі»). Моделі Optima (категорія «Середньорозмірні автомобілі»), Sportage (категорія «Компактні кросовери») і Sedona (категорія «Мінівени») стали другими у своїх сегментах, а седан Cerato посів третє місце серед «Компактних автомобілів».

 

«KIA перемагає в рейтингу якості серед усіх масових брендів вже в четвертий раз поспіль. Це не залишає сумнівів в тому, що кожен автомобіль, який створює компаня, має найвищий рівень якості та збірки, - коментує успіх операційний директор і виконавчий віце-президент KIA Motors America Майкл Коул (Michael Cole). - Серед наших моделей два переможця в сегментах і п'ять моделей в трійці кращих у своїх категоріях, що наочно демонструє прогрес KIA і орієнтованість на створення кращих автомобілів для наших клієнтів».

 

Рейтинг IQS-2018 для ринку США складено на основі опитування 75 712 респондентів по 240 моделям в 26 сегментах, які купували в 2018 році нові автомобілі або взяли їх в лізинг. Оцінюються враження власників від ходових якостей автомобіля, роботи двигуна і трансмісії, а також найширший діапазон можливих претензій до якості і виявлених несправностей.